Regulament de ordine interioară pentru părintii care vin cu bebeluşi la piscină

 1. La prima sedinta parintele este obligat sa citeasca si sa semneze regulamentul de ordine interioara. Prin semnarea acestuia, parintele confirma acceptarea regulamentului intern si isi asuma raspunderea pentru nerespectarea lui.
 2. Se interzice:
  • Accesul in incinta bazinului cu incaltaminte de strada si mancare (exceptie fac lichidele: lapte, apa, ceai, suc de fructe).
  • Fumatul si consumul de bauturi alcoolice inainte de sedinta de activitate acvatica.
  • Folosirea bazinului fara instructor. Nu raspundem de eventualele incidente, daca clientul incalca aceasta regula. Nu insistati la personalul de serviciu sa accepte intrarea dumneavoastra in bazin fara instructor. Ii este interzis sa va permita acest lucru.
  • Sariturile in apa efectuate de parinti. Exista posibilitatea sa speriati ceilalti bebelusi/copii care se afla la curs sau chiar copilul dumneavoastra.
 3. Dusul este obligatoriu inainte de intrarea in piscina.
 4. Nu raspundem de obiectele lasate fara supraveghere.
 5. Nu raspundem de obiectele uitate. In cazul in care sunt gasite, sunt depozitate in cosul din holul de la intrarea piscinei.
 6. Clientii sunt raspunzatori pentru eventualele deteriorari provocate voit sau involuntar. Costul inlocuirii lor este suportat INTEGRAL de catre CLIENT.
 7. Este obligatorie respectarea regulilor de sanatate si igiena publica (nu urinati in apa piscinei, in cabinele de dus, nu lasati copiii sa urineze in cabinele de dus, nu va urcati cu picioarele pe colacul closetelor, folositi toaletele corespunzator, nu aruncati obiecte de igiena intima sau servetelele verzi pentru maini in closet, nu mestecati guma in timpul sedintei, nu lasati scutecele in buzunarele masutelor de schimb).
 8. Pastrati ordinea si curatenia; aveti grija de materialele auxiliare si dependintele pe care le folositi (brasiere, bastoane, jucarii, dusuri, toalete, vestiar etc.). Papucii de unica folosinta,ambalajele diverselor lucruri sau alimente, pungile de plastic, betele de urechi, sticlele de plastic, cojile de fructe etc. se arunca la cosurile de gunoi pe care le aveti la dispozitie in intreaga incinta sau in tomberoanele din curtea bazinului, si nu in curte, in straturile cu flori, ghivece sau in fata portii.
 9. Folosirea aparatelor foto/video (inclusiv telefoanele mobile dotate cu aparat foto/video) se face numai cu acordul instructorului.
 10. Centrul AQUA BLUE isi rezerva dreptul de a folosi pe site-ul propriu/pagina de facebook pozele/filmarile facute cu acordul parintelui.
 11. Parintele este raspunzator de siguranta copilului in conditiile enumerate mai jos si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele incidente daca parintele incalca urmatoarele reguli:
  • Nu respecta indicatiile date de instructor atunci cand lucreaza cu copilul sau la iesirea din apa;
  • Isi scufunda copilul fara sa i se fi explicat in prealabil de catre instructor pasii care trebuie efectuati;
  • Efectueaza alte exercitii decat cele facute de-a lungul cursurilor;
  • Lasa copilul nesupravegheat pe masuta de schimb sau oriunde in alta parte in incinta centrului AQUA BLUE.
 12. Daca instructorul a luat hotararea de a nu efectua scufundari cu copilul dumneavoastra din motive obiective care va sunt explicate, NU INSISTATI pentru efectuarea lor, deoarece traumatizam copilul.
 13. Durata unei sedinte este intre 30 – 50 de minute (in functie de rezistenta fizica a fiecarui copil – nu va comparati niciodata copilul cu un altul. Fiecare are ritmul sau biologic care trebuie respectat si nu vom prelungi sedinta daca copilului nu – i mai face placere, plange si se agita, asadar nu insistati), pretul fiind acelasi pentru orice durata de timp in acest interval pe care copilul o petrece in apa.
 14. Este obligatoriu ca bebelusul/copilul sa fie hranit cu 45 de minute inainte de sedinta de activitate acvatica si sa fie odihnit.
 15. Este interzis sa aduceti copilul in timpul programului de somn sau de masa.
 16. Este interzis sa aduceti bebelusul/copilul la bazin daca acesta este intr-o stare febrila, are diaree sau este foarte agitat.
 17. In vederea pastrarii calitatii apei, NU folositi creme sau uleiuri de corp inainte de a aduce copilul la bazin.
 18. Scutecele folosite se arunca la cos, nu se lasa pe marginea bazinului.
 19. Insotitorii care doresc sa asiste la curs nu trebuie sa fie mai mult de 2 persoane si sunt obligati sa poarte papucii de unica folosinta pusi la dispozitia lor de catre piscina.
 20. Ambii parinti pot participa la curs cu conditia ca ambii sa lucreze cu copilul, sa cunoasca regulile si sa le respecte.
 21. Daca nu sunteti siguri ca puteti respecta un anumit program, va rugam frumos sa nu alegeti variantele de abonament. Platiti fiecare sedinta la care participati.
 22. Daca stiti ca de-a lungul sezonului rece va este teama de eventuale raceli, viroze etc. si nu veti dori sa participati la cursuri, nu va faceti abonamente pe care nu le puteti termina. Valabilitatea lor nu se prelungeste de-a lungul unui sezon sau de la un an la altul sub nicio forma si banii nu se restituie.
 23. Daca nu puteti participa la sedinta stabilita de comun acord, va rugam respectuos sa ne anuntati cel tarziu in dimineata zilei respective (cel tarziu pana la ora 08:00), telefonic (sau SMS, in cazul in care nu vi se raspunde la telefon).
 24. Unitatea noastra isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

Regulament intern

 1. Dusul este obligatoriu inainte de intrarea in piscina.
 2. Este obligatorie folosirea prosopului propriu in sauna.
 3. Se interzice:
  • Accesul in bazin cu incaltaminte de strada si mancare.
  • Consumul de bauturi alcoolice si fumatul.
  • Folosirea bazinului fara instructor. Nu ne asumam nicio raspundere pentru eventualele incidente daca este incalcata aceasta regula.
 4. NU RASPUNDEM de obiectele lasate fara supraveghere.
 5. Clientii sunt raspunzatori pentru eventualele deteriorari provocate voit sau pagube cauzate involuntar. Costul inlocuirii obiectelor deteriorate este suportat integral de catre client.
 6. Este obligatorie respectarea regulilor de sanatate si igiena publica (va rugam frumos nu urinati in cabinele de dus, in apa, nu va urcati cu picioarele pe colacul closetelor, folositi toaletele corespunzator, nu aruncati obiecte de igiena intima sau servetelele verzi pentru maini in closet).
 7. Adeverinta de la medicul specialist dermatolog prin care sa se certifice ca nu aveti boli de piele transmisibile
 8. Adeverinta de la medicul de familie prin care sa se certifice ca sunteti apt pentru sport
 9. Pastrati ordinea si curatenia si folositi cu grija dependintele (dusuri, vestiar, sala de asteptare etc.). Papucii de unica folosinta, ambalajele diverselor alimente, pungile de plastic, scutecele, sticlele de plastic si cojile de fructe se arunca la cosurile de gunoi pe care le aveti la dispozitie sau in tomberoanele din curtea bazinului, si nu in curte, in straturile cu flori sau in fata portii.
 10. Puneti-va obiectele personale in dulapioarele care va sunt puse la dispozitie si nu ocupati inutil cabinele de schimb.
 11. Participarea la activitatile oferite de de AQUA BLUE se face numai pe baza de programare. Daca nu aveti programare facuta, veti fi trimisi acasa.
 12. Folosirea aparatelor foto/video sau a telefoanelor mobile dotate cu camera foto/video se fac numai cu acordul instructorului.
 13. Centrul AQUA BLUE isi rezerva dreptul de a folosi pe site-ul propriu pozele/filmarile facute cu acordul parintelui.
 14. Echipamentul obligatoriu pentru cursanti este urmatorul:
  • Slapi (folositi doar la piscina din motive de igiena);
  • Costum de baie;
  • Gel de dus;
  • Prosop/halat;
  • Casca si ochelari de inot;
 15. Adeverintele medicale cerute pentru fiecare categorie de varsta trebuie aduse la prima sedinta. Nu veti fi primiti la curs daca va lipsesc adeverintele cerute.
  OBSERVATIE! Daca cele inscrise pe adeverinta nu sunt in conformitate cu realitatea, parintele (cursantul) este raspunzator pentru integritatea fizica a copilului (a sa). Va rugam sa nu uitati ca, desi inotul este un sport sanatos, este unul solicitant fizic si trebuie sa stim daca copilul dumneavoastra (sau dumneavoastra) necesita (necesitati) atentie speciala din partea noastra sau un antrenament mai lejer.
 16. DACA NU SUNTETI SIGUR CA PUTETI RESPECTA UN ANUMIT PROGRAM, VA RUGAM NU ALEGETI VARIANTELE DE ABONAMENT. PLATITI FIECARE SEDINTA IN PARTE.
 17. Daca exista motive medicale intemeiate pentru o absenta de mai lunga durata de la cursuri (de exemplu, o boala contagioasa sau viroze repetate), valabilitatea abonamentului se poate prelungi (in functie de peioada bolii), cu conditia ca la revenirea in colectivitate copilul/cursantul sa prezinte o adeverinta medicala prin care sa se certifice ca are voie se reintre in colectivitate si pe care sa se mentioneze durata de sedere acasa pe care medicul o recomanda.
 18. Va rugam sa respectati zilele si orele pe care vi le alegeti pentru curs. Pentru eventualele modificari pe care le faceti, va rugam frumos sa ne anuntati personal sau telefonic.
 19. Inscrierea dumneavoastra sau a copilului dumneavoastra la oricare dintre cursurile oferite de noi va obliga automat la respectarea celor mentionate mai sus.
 20. Unitatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica orarele cursurilor si tarifele de-a lungul unui an calendaristic si ne obligam sa anuntam modificarile survenite cu cel putin 2 saptamani inainte.
  OBSERVATIE! Pentru cazurile exceptionale (de exemplu, sistarea furnizarii utilitatilor intr-un interval orar) veti fi anuntati telefonic sau prin SMS daca cursurile nu se defasoara.
 21. Unitatea noastra isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 22. Pentru orice reclamatii, modificari de program sau informatii, ne gasiti la nr. de tel. 0724.99.22.93 – intre orele 09:00 - 21:00.
 23. Programarea la cursuri se face cel tarziu cu 24 de ore inainte de inceperea cursului.

 

Administrator,
Cătălin Drăgănuţă

 

Piscina Aqua Blue